Oppervlakkige behandeling
van het hele gezicht

Er bestaan verschillende behandelingen waardoor uw huid er frisser gaat uitzien. Naarmate de dode huidcellen zich ophopen, kunnen ze de poriën verstoppen en de huid dof maken. Door die huidcellen te verwijderen, gaat de huid er gladder en gezonder uitzien.

Huidpeeling

Bij deze procedure wordt een speciaal chemisch preparaat zorgvuldig aangebracht op de huid. Afhankelijk van de samenstelling verwijdert een peeling de bovenste lagen van de huid. Zo komt er jong weefsel aan het oppervlak en wordt de groei van de huidcellen gestimuleerd.

Microdermabrasie

Microdermabrasie wordt soms gecombineerd met een peeling. Een manueel apparaatje blaast medische kristallen met hoge snelheid over de huid. De kristallen en de losgekomen huid worden meteen weggezogen, waardoor een gezuiverd huidoppervlak ontstaat.

Laserbehandeling

Met intens gepulseerd licht (IPL) en laser kunnen kleine haarvaatjes in de huid worden behandeld. Er zijn meestal twee of drie sessies nodig. De laser kan ook worden gebruikt om kleine onvolmaaktheden en vlekjes te behandelen.