Herstel het volume van uw wangen en kin

“Juvéderm® is een perfecte lifter voor het gezicht, het lift de jukbeenderen, de kin, alles.”
- Kitty

Restore Lost Facial Volume to Cheeks and Chin

Zichtbaar liftend effect zonder een operatie

Juvéderm® herstelt ingezakte wangen en verslapte huid - met een subtiel liftend effect.

Hoe het werkt

Juvéderm® VOLUMA® with Lidocaine, is één van de fillers in ons assortiment. Deze filler herstelt het volume van het gezicht net zoals bij een facelift, maar zonder operatie. Hierdoor krijgt u weer vollere wangen en een gladde huid in uw gezicht. Verder kan de filler gebruikt worden om de vorm van uw gezicht te verbeteren. Juvéderm® VOLUMA® with Lidocaine is een injecteerbare filler met hyaluronzuur die extra volume geeft aan delen van het gezicht die wel wat ondersteuning of verbetering kunnen gebruiken. Al vlak na de behandeling met Juvéderm® VOLUMA® with Lidocaine, zult u merken dat uw gezichtscontouren voller en ronder geworden zijn, waardoor uw gezicht een zachtere en meer jeugdige uitstraling krijgt.

Het liftende effect van Juvéderm® VOLUMA® with Lidocaine houdt tot wel 18 maanden aan

Vollere wangen met Juvéderm® VOLUMA®

Het Juvéderm® verschil

Juvéderm® VOLUMA® with Lidocaine werd ontwikkeld om het volume in wangen, jukbeenderen en kin te herstellen. Juvéderm® is speciaal ontstaan als zachter alternatief voor fillers van een eerdere generatie met hyaluronzuur erin. De gel is eenvoudig te injecteren, en het zorgt ervoor dat de huid na het inspuiten natuurlijk aandoet en aanvoelt. Juvéderm® VOLUMA® with Lidocaine werkt met VYCROSS™ technologie. Onderzoek heeft aangetoond dat de effecten tot wel 18 maanden aanhouden.

Bewezen resultaten

 • Juvéderm® heeft het natuurlijke volume van de huid hersteld en zorgde voor gelifte, vollere wangen met een jeugdige uitstraling.

  Placeholder Voor Na

Veelgestelde vragen

 • Waarom zou ik Juvéderm® VOLUMA® with Lidocaine gebruiken
  in plaats van een andere filler?

  Juvéderm® VOLUMA® with Lidocaine is speciaal ontwikkeld om het volume in wangen, jukbeenderen en kin te herstellen. Rimpel fillers, als Juvéderm ULTRA®, geven uitstekende resultaten als het gaat om rimpels en lijntjes in het gezicht, maar Juvéderm® VOLUMA® with Lidocaine is geschikter om een verslapte huid te behandelen en volume te geven aan grotere delen van het gezicht.

 • Hoe vind ik de juiste kliniek?

  Wilt u een behandeling met Juvéderm®, ga dan eerst op zoek naar een kliniek die u kunt vertrouwen en die getraind is om Juvéderm® op vakkundige wijze te injecteren. Vraag uw arts naar zijn of haar ervaring en de resultaten bij andere patiënten.

 • Wat kan ik verwachten vóór de behandeling?

  Uw arts zal uitvoerig met u in gesprek gaan om te weten te komen wat uw wensen en behoeften zijn. Hij of zij zal de mogelijkheden uitleggen om er zeker van te zijn dat uw Juvéderm®-behandeling volledig aan uw verwachtingen beantwoordt.

 • Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?

  Uw arts zal advies geven over de nazorg. Hij of zij zal u vragen om gedurende maximaal 12 uur na de behandeling geen make-up te gebruiken. Er zal u ook gevraagd worden om twee weken lang niet in de zon te liggen en gedurende die periode geen sauna’s of stoombaden te bezoeken. Bij sommige patiënten kunnen de injectiepunten een beetje gevoelig, gezwollen of beurs zijn.

 • Doet de behandeling pijn?

  De gladde consistentie van Juvéderm® producten maakt het voor de arts eenvoudig om ze te injecteren. Bovendien bevatten sommige van onze producten 0,3% lidocaïne, een bestanddeel met een pijnstillende werking voor een zo comfortabel mogelijke ervaring.

 • Zal ik last hebben van zwelling?

  Na de behandeling kunnen soms roodheid, zwellingen of blauwe plekken rond de injectieplaatsen ontstaan. Deze effecten verdwijnen meestal binnen een week. 12 uur na de behandeling mag u weer make-up gebruiken en kunt u eventuele verkleuringen camoufleren.

Bereid hier uw gesprek met de arts voor

Heeft u interesse om een behandeling voor uw halslijn?


Resultaten bekijken

De fillers van Juvéderm® helpen de verschillende delen van het gezicht te verbeteren. Bekijk hier de Voor en Na foto's van de behandelingen van echte patiënten.

Foto's bekijken

Een kliniek vinden

Gebruik onze kliniek locator om een gekwalificeerde arts bij u in de buurt te vinden.

Een arts raadplegen
;