Juvéderm® Lipvullers

“Ik ben echt ontzettend blij met de resultaten van de behandeling met Juvéderm® VOLBELLA®.
Mijn lippen zien er geweldig uit!”

- Claire

Juvéderm® Lippen opvullen

Modelleren

Juvéderm®-fillers verbeteren op subtiele wijze de vorm en volume van lippen en gezichtscontouren.

Hoe het werkt

Lippen opvullen met hyaluronzuur

Juvéderm® geeft nieuw profiel aan mond en gezichtscontouren.

Juvéderm® VOLBELLA® with Lidocaine is speciaal ontwikkeld voor de lippen en het gebied rond de mond. Het is een gladde gel die door een arts wordt geïnjecteerd met behulp van een ultradun naaldje. Deze filler in de vorm van een gel geeft een zacht, natuurlijk resultaat. De gel vult lijntjes en rimpels in en rond de lippen op en bevat hyaluronzuur, dat vocht aantrekt en vasthoudt zodat het tot wel een jaar effect heeft.

Het Juvéderm® verschil

Juvéderm® VOLBELLA® with Lidocaine werkt met VYCROSS™ technologie, waardoor het resultaat natuurlijk aanvoelt en aandoet. Onderzoek heeft aangetoond dat het resultaat tot wel een jaar lang aanhoudt. De plaatselijk verdovende werking van dit product tijdens de lipcorrectie zorgt voor een zo comfortabel mogelijke behandeling.

Bewezen resultaten

 • Juvéderm® zorgde voor mooi gevormde lippen, verzachtte lijntjes rond de mond en gaf de wangen hun jeugdige uitstraling terug.

  Placeholder Voor Na

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik er zeker van zijn dat Juvéderm® VOLBELLA® with Lidocaine
  mijn glimlach mooier zal maken?

  Recent marktonderzoek heeft aangetoond dat 98% van de mensen die hun lippen hebben laten opvullen met Juvéderm® VOLBELLA® with Lidocaine aangeeft dat de resultaten hun verwachtingen hebben waargemaakt! Dit product bevat speciale VYCROSS™ technologie die ervoor zorgt dat het resultaat natuurlijk aanvoelt en aandoet, en dat uw lippen er niet onnatuurlijk uit gaan zien.

 • Hoe vind ik de juiste kliniek?

  Wilt u een behandeling met Juvéderm®, ga dan eerst op zoek naar een kliniek die u kunt vertrouwen en die getraind is om Juvéderm® op vakkundige wijze te injecteren. Vraag uw arts naar zijn of haar ervaring en de resultaten bij andere patiënten.

 • Wat kan ik verwachten vóór de behandeling?

  Uw arts zal uitvoerig met u in gesprek gaan om te weten te komen wat uw wensen en behoeften zijn.
  Hij of zij zal de mogelijkheden uitleggen om er zeker van te zijn dat uw Juvéderm®-behandeling volledig aan uw verwachtingen beantwoordt.

 • Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?

  Uw arts zal advies geven over de nazorg. Hij of zij zal waarschijnlijk u vragen om gedurende maximaal 12 uur na de behandeling geen make-up te gebruiken. houd er ook rekening mee dat u 2 weken lang niet in de zon gaat liggen en gedurende die periode geen gebruik maakt van sauna’s of stoombaden te bezoeken.
  Bij sommige patiënten kunnen de injectiepunten een beetje gevoelig, gezwollen of beurs zijn.

 • Doet de behandeling pijn?

  De gladde consistentie van Juvéderm®-producten maakt het voor de arts eenvoudig om ze te injecteren. Bovendien bevatten sommige van onze producten 0,3% lidocaïne, een stof met een pijnstillende werking voor een zo comfortabel mogelijke ervaring.

 • Zal ik last hebben van zwelling?

  Na de behandeling kunnen soms roodheid, zwellingen of blauwe plekken rond de injectieplaatsen ontstaan. Deze effecten verdwijnen meestal binnen een week. Twaalf uur na de behandeling mag u weer make-up gebruiken en kunt u eventuele verkleuringen camoufleren.

Bereid hier uw gesprek met de arts voor

Heeft u interesse om een behandeling voor uw lippen of gezichtscontouren?


Resultaten bekijken

De fillers van Juvéderm® helpen de verschillende delen van het gezicht te verbeteren. Bekijk hier de Voor en Na foto's van de behandelingen van echte patiënten.

Foto's bekijken

Een kliniek vinden

Gebruik onze kliniek locator om een gekwalificeerde arts bij u in de buurt te vinden.

Een arts raadplegen
;