overweegt u een consultatie?

Het is volkomen normaal dat u vragen heeft voor u een afspraak aanvraagt. Facial fillers zijn een nieuwe behandelingsoptie voor u, dus weet u misschien niet wat u kunt verwachten.

het begint met een gesprek

Als u zich vragen stelt over de behandeling, kunt u een persoonlijk gesprek aangaan met een expert voor een diepgaande discussie. Of als u dat liever hebt, kunt u naar een informele open avond komen, waar u vragen kunt stellen en informatie inwinnen door te spreken met vrouwen die een behandeling met facial fillers overwegen, en ook met vrouwen die de behandeling zelf hebben gekregen. Wat u ook kiest, zorg ervoor dat u dat doet in een omgeving waar u zich op uw gemak voelt om de informatie die u nodig hebt te krijgen.

Hoe kiest u de juiste omgeving om meer te weten te komen:

  • Kies ik voor een open avond of een persoonlijk consult?
  • Geef ik de voorkeur aan een mannelijke of vrouwelijke arts?
  • Nadat ik de website van mijn voorkeurskliniek heb bekeken, vind ik de voor en na foto's leuk? Wat voor andere voorbeelden wil ik zien?

Nu dat u een arts heeft gekozen, enkele vragen om u op weg te helpen:

  • Naar welke behandelingsresultaten ben ik op zoek?
  • Is er specifieke informatie over de behandeling of product die ik moet weten?
  • Heb ik de vragenlijst over de gezichtsbehandeling ingevuld?
  • Als dat nog niet het geval is, is het misschien goed om dit formulier te downloaden en in te vullen voor de consultatie. Als u dit invult voor u uw arts ontmoet, laat dit u toe om uw gedachten beter te bundelen en u te focussen op uw behoeften.

Wat kan u verwachten van uw eerste consultatie:

Misschien bent u gefocust op een bepaald gebied van uw gezicht of wil u gewoon meer weten in het algemeen. In ieder geval zal uw arts de tijd nemen om uw gezicht te evalueren en u een gepersonaliseerd behandelingsplan voorstellen.

Uw consultatie kan starten met het bespreken van een specifiek interessegebied. U hoeft niet verbaasd te zijn als er een aantal foto's worden genomen, om aan de hand daarvan op uw unieke gezichtsstructuur te wijzen en u te vertellen hoe een facial filler voor u aangewend kan worden. Ze kunnen u bovendien ook foto's van andere patiënten laten zien (of u kunt er naar vragen) zodat u een beter beeld krijgt van echte resultaten.

Indien u beslist om de procedure te volgen, zal uw arts u een behandelingsplan op uw maat voorstellen. Er zal u volledig worden uitgelegd welke procedure er nodig is om de gewenste resultaten te verkrijgen. Wanneer u zich er klaar voor voelt krijgt u misschien meteen uw eerste behandeling of er worden afspraken ingepland.