Juvéderm® Testimonial rimpelbehandeling

“Je voelt je gewoon jonger.
Je straalt weer.”

- Liesbeth

Juvéderm® Testimonial

Revitaliseren

Juvéderm®-fillers kunnen rimpels vervagen door lijnen en plooien in het gezicht te verminderen of verzachten.
Zo zorgen ze voor een frisser, stralender uiterlijk.

Hoe het werkt

Het Juvéderm®-assortiment bevat producten voor verschillende tekenen van huidveroudering: of het nu lijntjes, rimpels of diepe plooien zijn. Juvéderm® bestaat uit fillers met hyaluronzuur in de vorm van een unieke, zachte gel. Deze gels worden door uw arts onder de huid geïnjecteerd met een ultradun naaldje. Tijdens deze behandeling worden lijntjes en rimpels in het gezicht opgevuld met als subtiel resultaat extra volume. Eenmaal in de huid geïnjecteerd, trekt het hyaluronzuur in de gel vocht aan en zorgt het voor een goed gehydrateerde huid.

Onze meest recente innovatie is Juvéderm® VOLIFT® with Lidocaine. De VYCROSSTM technologie in dit product zorgt voor een look die natuurlijk aandoet en aanvoelt en is zeer geschikt om de lachrimpels die van de neus naar de mond lopen, te verzachten.

Juvéderm HYDRATETM vult op effectieve wijze een laag gehalte aan hyaluronzuur aan, zodat de huid weer een gezonde natuurlijke glans krijgt. Het is zelfs zo dat het hyaluronzuur in Juvéderm HYDRATETM vocht in de huid aantrekt en vasthoudt. Het resultaat: een gladde, zachte, strakke huid. Ook bevat het mannitol, een antioxidant die de opbouw van vrije radicalen in de huid tegengaat voor nog langer resultaat van de behandeling.

Juvéderm® Hyaluronzuur rimpelbehandeling

Juvéderm® gebruikt een speciaal samengesteld type hyaluronzuur dat direct lijnen invult.

Het Juvéderm® verschil

Veel hydraterende producten bevatten hyaluronzuur, maar alleen met fillers die, zoals Juvéderm®, hyaluronzuur bevatten, kan het hyaluronzuur diep in de huid worden aangevuld. Juvéderm® is speciaal ontwikkeld zodat de formule eenvoudiger te injecteren is, en het zorgt ervoor dat de huid na het inspuiten natuurlijk aandoet en aanvoelt. Wanneer de filler lidocaïne bevat, werkt het bovendien verdovend, wat voor een zo comfortabel mogelijke rimpelbehandeling zorgt.

Juvéderm®-fillers bootsen het effect van het hyaluronzuur dat van nature in de huid voorkomt na om de huid soepel en gehydrateerd te houden – het resultaat kan tot wel twaalf maanden aanhouden.

Juvéderm HYDRATETM is geen rimpelvuller en ook geen volumeherstellende behandeling, maar een middel dat speciaal ontworpen is om de huid van het gezicht, de hals, het decolleté en de handen te hydrateren en soepel te maken.

Bewezen resultaten

 • Juvéderm® heeft de fronsrimpels, lachrimpels en kraaienpootjes verzacht.

  Placeholder Voor Na

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de kenmerken van de Juvéderm®-fillers?

  Het Juvéderm®-assortiment biedt u superieur comfort tijdens een rimpelbehandeling. De speciaal ontwikkelde gelformule met hyaluronzuur maakt het injecteren eenvoudiger zodat lijntjes in het gezicht meteen opgevuld worden en het gezicht natuurlijk aandoet en aanvoelt.

 • Hoe vind ik de juiste kliniek?

  Wilt u een behandeling met Juvéderm®, ga dan eerst op zoek naar een kliniek die u kunt vertrouwen en die getraind is om Juvéderm® op vakkundige wijze te injecteren. Vraag uw arts naar zijn of haar ervaring en de resultaten bij andere patiënten.

 • Wat kan ik verwachten vóór de behandeling?

  Uw arts zal uitvoerig met u in gesprek gaan om te weten te komen wat uw wensen en behoeften zijn. Hij of zij zal de mogelijkheden uitleggen om er zeker van te zijn dat uw Juvéderm®-rimpelbehandeling volledig aan uw verwachtingen beantwoordt.

 • Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?

  Uw arts zal advies geven over de nazorg. Hij of zij zal u misschien vragen om gedurende maximaal 12 uur na de behandeling geen make-up te gebruiken. Mogelijk zal u ook worden gevraagd twee weken lang niet in de zon te liggen en gedurende die periode geen sauna’s of stoombaden te bezoeken. Bij sommige patiënten kunnen de injectiepunten een beetje gevoelig, gezwollen of beurs zijn.

 • Doet de behandeling pijn?

  De gladde consistentie van Juvéderm®-producten maakt het voor de arts eenvoudig om ze te injecteren. Bovendien bevatten sommige van onze producten 0,3% lidocaïne, een bestanddeel met een pijnstillende werking voor een zo comfortabel mogelijke ervaring.

 • Zal ik last hebben van zwelling?

  Na de rimpelbehandeling kunnen soms roodheid, zwellingen of blauwe plekken rond de injectieplaatsen ontstaan. Deze effecten verdwijnen meestal binnen een week. Twaalf uur na de behandeling mag u weer make-up gebruiken en kunt u eventuele verkleuring camoufleren.

Bereid hier uw gesprek met de arts voor

Heeft u interesse om een rimpelbehandeling voor lijnen in uw gezicht?


Resultaten bekijken

De fillers van Juvéderm® helpen de verschillende delen van het gezicht te verbeteren. Bekijk hier de Voor en Na foto's van de behandelingen van echte patiënten.

Foto's bekijken

Een kliniek vinden

Gebruik onze kliniek locator om een gekwalificeerde arts bij u in de buurt te vinden.

Een arts raadplegen
;