Juvéderm® is al meer dan 16 miljoen keer gebruikt om rimpels te behandelen

... en dat aantal groeit nog iedere dag

Faces Faces

Juvéderm® wordt gemaakt door Allergan, een wereldwijd gespecialiseerd farmaceutisch bedrijf dat al meer dan 35 jaar pionierswerk verricht in de ontwikkeling van medische esthetische behandelingen.

Ons unieke assortiment van Juvéderm®-fillers wordt gemaakt met behulp van geavanceerde technologie. Rimpels behandelen met onze fillers geeft langdurige, zeer natuurlijke resultaten. Juvéderm®-producten kunnen worden gebruikt bij het revitaliseren, liften en modelleren van delen van uw gezicht. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan uw lippen accentueren en vergroten of een strakkere huid en een strakker gezicht bewerkstelligen. De producten worden door professionals over de hele wereld gebruikt en staan bekend om hun veilige werking.

Onlangs uitgevoerd marktonderzoek toonde aan dat 98% van de patiënten de esthetische resultaten van Juvéderm® na 18 maanden als goed of zeer goed beoordeelt.

Het Juvéderm®-assortiment

  • Ruim 35 jaar productie-ervaring
  • Meer dan 1.300 patiënten namen deel aan klinische studies
  • Meer dan 16 miljoen behandelingen wereldwijd uitgevoerd
  • In totaal is er meer dan $100 miljoen geïnvesteerd in R&D (onderzoek en ontwikkeling) tussen 2006 en 2011

Resultaten bekijken

De fillers van Juvéderm® helpen de verschillende delen van het gezicht te verbeteren. Bekijk hier de Voor en Na foto's van de behandelingen van echte patiënten.

Foto's bekijken

Een kliniek vinden

Gebruik onze kliniek locator om een gekwalificeerde arts bij u in de buurt te vinden.

Een arts raadplegen
;