Ben je geïnteresseerd in een behandeling met JUVÉDERM®, maak dan eerst een afspraak met je cosmetisch arts!

Heb je al een duidelijk idee over een bepaald gebied dat je wilt laten behandelen, of wil je gewoon meer informatie. Samen met de cosmetisch arts bespreek je alle opties en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dit is in de meeste gevallen geheel vrijblijvend, je bent hierna nergens toe verplicht.

Deze snel in te vullen vragenlijst verduidelijkt je doelen, maakt duidelijk welke gebieden je wilt verbeteren en stel een visueel profiel samen dat je mee kunt nemen naar je afspraak. Benut ook zeker de optie om foto's toe te voegen aan de vragenlijst. Dit geeft je cosmetisch arts inzicht in je verschillende gezichtsuitdrukkingen, zoals lachen of fronsen.

Een JUVÉDERM® afspraak duurt 30 minuten tot een uur. Al onze JUVÉDERM® fillers bevatten lidocaïne, dit werkt verdovend waardoor je behandeling zo aangenaam mogelijk verloopt.

Resultaten kunnen kort na de behandeling al zichtbaar zijn. Er kunnen wat roodheid of zwellingen ontstaan rond de plekken waar is geïnjecteerd. Afhankelijk van de behandeling heeft dit geen invloed op het verloop van de rest van je dag.

Voor je eerste afspraak hebben we een aantal vragen die je aan je cosmetisch arts zou moeten stellen.

Kun je me meer vertellen over je opleiding en ervaring?
Laat je alleen injecteren door een opgeleide en daarvoor gekwalificeerde behandelaar die je kan vertellen over zijn ervaring en die je stap voor stap kan vertellen wat de behandling inhoudt.
Kan ik voorbeelden van je behandeling zien?
Vraag alleen om vóór/na- foto's van patiënten die je arts zelf heeft behandeld. Vraag ook om foto's van patiënten die behandeld zijn voor dezelfde doelen die jij nastreeft.
Welke merken gebruikt mijn arts?
Vraag je behandelend cosmetisch arts welke producten hij/zij gebruikt en waarom. Laat je alleen injecteren met goedgekeurde fillers die zijn ontwikkeld door een erkende fabrikant.
Uitleg behandeling: Welke behandeling heb ik nodig voor het door mij gewenste uiterlijk? Kun je mijn behandelplan uitleggen?
Je cosmetisch arts richt zich tijdens het gesprek op het totaalplaatje (bijv. het uiterlijk waarnaar je streeft in plaats van de focus op specifieke lijnen). Een goede behandelaar zal je vertellen of je gewenste uiterlijk haalbaar is en je dan een behandelplan moeten adviseren. Ook geeft hij/zij vooraf duidelijk aan wat de kosten zijn van de behandeling.