gabriel ledereen heeft een andere definitie van schoonheid, maar over het algemeen wordt een aantrekkelijk gezicht gekoppeld aan symmetrie, balans en harmonie. Maar onderschat de kin en kaaklijn niet. Maar liefst 1 op de 3 mensen maakt zich zorgen over een teruggetrokken kin of de vorm van hun kaaklijn*.

Misschien wil je een bepaald gebied laten behandelen en je gelaatstrekken verbeteren. Of misschien wil je weer op je eerdere ik lijken.
BEA_Beauty Ons wereldwijde klantenonderzoek toonde aan dat in 2018, 49% van de consumenten zich zorgen maakte over een verslapte huid rond hun hals en gezicht*.

Additioneel onderzoek door Allergan Aesthetics in 2016 toonde aan dat vrouwen de voorkeur geven aan een symmetrische, ‘ovale’ vorm van het gezicht, met een strakke kaaklijn en een stevige, gladde kin~.
Mia_Beauty De 7-point Shape™ voor vrouwen (9 -point Shape™ voor mannen) is een niet-chirurgische behandeling om je wangen, kin en kaaklijn te verstrakken. Bij deze behandeltechniek wordt een specifieke combinatie van verschillende Juvéderm®-fillers gebruikt om de vorm van je wangen, kin en kaaklijn te verbeteren.

Neem contact op met je behandelend arts over de 7-point Shape™ voor vrouwen en de 9 point Shape™ voor mannen.

SCULPT IT

Juvéderm®VOLUX, JUVÉDERM®’s nieuwste gezichtsfiller, kan je helpen om je kin en kaaklijn meer structuur te geven en het volumeverlies te herstellen.Zichtbaar resultaat tot wel 24 maanden.

Juvéderm® VOLUX is speciaal ontwikkeld om:

  • Kin en kaaklijn beter te definiëren
  • Volumeverlies te verminderen en de contouren van je gezicht te verstrakken
  • Natuurlijke V-vorm van je gezicht te herstellen

Juvéderm® VOLUX TEVREDENHEID

95.2%
van de patiënten in ons klinisch onderzoek geeft aan na een maand meer tevreden te zijn met de vorm van hun kin dan voor de behandeling.
JUVÉDERM® is wereldwijd de best verkochte hyaluronzuurfiller.§

Juvéderm® VOLUX heeft het hoogste percentage hyaluronzuur van al onze producten en specifieke eigenschappen om de natuurlijke v-vorm van je gezicht te herstellen.¶ Juvéderm® VOLUX is in staat om het volume in je kin en kaaklijn te verbeteren en de contouren van je gezicht te herstellen. Het is nu mogelijk de uitstraling te realiseren die je wenst.

Onze gepatenteerde technologie van JUVÉDERM® maakt het mogelijk om één geheel te vormen met het weefsel direct onder je huid, waardoor je er als jezelf blijft uitzien, of je nu glimlacht, voluit lacht of fronst.

Tijdens het consult kan je behandelend arts je gezicht beoordelen terwijl het niet beweegt (statisch) en juist wel beweegt (dynamisch), om zo een natuurlijk resultaat te krijgen, wat je emotie ook is.
We hebben een online tool gemaakt die je behandelend arts meer informatie geeft over jouw behoefte en wensen. Er wordt een gezichtsprofiel gemaakt, dat je bij het consult kunt bespreken met je behandelend arts om samen de meest geschikte behandeling te bepalen.

Hou er wel rekening mee dat bepaalde JUVÉDERM®-behandelingen niet geschikt voor jou kunnen zijn en dat er bepaalde reacties na injectie kunnen voorkomen