Je uiterlijk is je visitekaartje. Dankzij jouw gevoel voor fashion en beauty krijg je regelmatig te horen dat je er zo geweldig uitziet. Maar je bent een perfectionist dus ziet altijd wel kleine verbeterpunten in de spiegel of voordat je een filter over je laatste Instafoto haalt. Je huid kan nóg mooier, je ogen mogen iets meer spreken en je zou best wat vollere lippen willen hebben.

Je wilt de best versie van jezelf zijn én dat aan de hele wereld laten zien. Mooi is goed, maar nog mooier is beter. JUVÉDERM® helpt je daarbij. Niet met grote ingrepen maar met een subtiele behandeling door een cosmetisch arts. Waardoor je er nóg beter uitziet.

De mooiste versie van jezelf zijn dus!


Je voelt je energiek en gezond, maar je gezicht toont tekenen van veroudering. Je ogen geven de onterechte indruk dat je vermoeid bent en op verschillende plekken ontstaan rimpeltjes. Als je in de spiegel kijkt, zie je dat de huid op je wangen, kin en kaaklijn minder strak oogt dan een paar jaar geleden. Kortom, wat je gezicht uitstraalt komt niet overeen met het gevoel dat je goed in je vel zit.

Je wilt graag op een mooie, natuurlijke manier ouder worden en JUVÉDERM® kan je daarbij helpen. De door een cosmetisch arts uitgevoerde behandeling vergt geen grote ingreep. Zowel jij als je omgeving zullen er weinig van merken. Behalve dan dat je al snel te horen krijgt hoe goed je er uitziet! En dankzij de unieke JUVÉDERM® formule houdt jouw mooie, natuurlijke uitstraling lang* aan.

Zie eruit zoals je je voelt!