Je beschouwt je uiterlijk als je visitekaartje. Dankzij je haarfijne gevoel voor de laatste trends op het gebied van fashion en beauty krijg je geregeld te horen dat je er zo geweldig uitziet. Je bent een perfectionist en ziet altijd wel kleine verbeterpunten in de spiegel, of voordat je een filter over je laatste Instafoto haalt. Je huid kan nóg mooier, je ogen mogen ietsje meer spreken en je zou best wat vollere lippen willen hebben.

Je wilt de best versie van jezelf zijn én dat aan de hele wereld laten zien. Mooi is goed, maar perfect is beter. JUVÉDERM® helpt je daarbij. Niet met grote ingrepen waardoor je ánders oogt, maar met een hele lichte behandeling door een cosmetisch arts waardoor je er nog geweldiger uitziet. Dat Instafilter heb je straks helemaal niet meer nodig.

Wees de beste versie van jezelf!


Je staat midden in het leven, je voelt je energiek en gezond, maar je gezicht toont tekenen van veroudering. Je ogen geven de onterechte indruk dat je vermoeid bent, op verschillende plekken ontstaan rimpeltjes en als je in de spiegel kijkt zie je dat de huid op je wangen, kin en kaaklijn minder strak oogt dan een paar jaar geleden.
Kortom, wat je gezicht uitstraalt komt niet helemaal overeen met dat gevoel dat je goed in je vel zit.

Je wilt graag op een mooie, natuurlijke manier oud worden en JUVÉDERM® kan je daarbij helpen. De door een cosmetisch arts uitgevoerde behandeling vergt geen grote ingrepen en zowel jij als je omgeving zullen er niets van merken. Behalve dat je al snel te horen krijgt hoe goed je er uitziet! En dankzij de unieke JUVÉDERM® formule houdt jouw mooie, natuurlijke uitstraling lang* aan.

Zie eruit zoals je je voelt!