Na uw behandeling

Na uw behandeling moet u in staat zijn om uw gewone dagelijkse activiteiten zonder onderbreking weer op te nemen.

De basisregels

Zorg ervoor dat u het advies van uw arts opvolgt. Misschien geeft hij u enkele aanbevelingen mee.

Het herstel kan in tijd variëren, maar de eerste opzwelling of roodheid moet in een paar dagen afnemen. Misschien vraagt uw arts u om niet te lang in de zon te zitten en blootstelling aan sauna’s, UV-stralen en erg koude temperaturen te beperken.

En vergeet niet, als u ongerust bent over de omvang of de duur van een zwelling of rode plek, vraag uw arts dan om specifiek advies. 

HOE KAN IK MIJN RESULTATEN BEWAREN? 

 

Over het algemeen kan het resultaat van facial fillers tot 24 maanden aanhouden, maar het hangt af van de plaatsen die zijn behandeld en de producten die zijn gebruikt.

 

Vergeet niet dat de behandelingen met facial filler van Juvéderm® niet blijvend zijn. Als u dus geen extra behandeling laat uitvoeren, zal elk restje van hyaluronzuur op een natuurlijke manier in uw huid geabsorbeerd worden, zonder sporen na te laten. De effecten zullen stilaan verdwijnen.

 

Moet ik noteren welke behandelingen ik heb gekregen?

Het is altijd goed om te begrijpen welke behandeling er precies is uitgevoerd. Waarom zou u niet ons handige Juvéderm® schoonheidspaspoort gebruiken om de data en de types van behandeling te noteren? Daarmee kunt u uw afspraken netjes noteren, weten wat op welke datum is gebeurd en elke andere gezichtsbehandeling die je al hebt geprobeerd opschrijven. Op die manier krijgen u en uw arts het volledige plaatje. 

Hoe kan ik mijn resultaten behouden

Facial fillers kunnen gewoonlijk tot 24 maanden aanhouden, maar er zijn variaties tussen de behandelzones en het gebruikte product.

Facial fillers zijn tijdelijk dus indien u beslist geen nieuwe behandeling meer te ondergaan zal de huid het overgebleven hyaluronzuur natuurlijk gaan absorberen en de effecten zullen vervagen.

Carol Anne

Hou ik best een overzicht van mijn behandelingen bij?

Het is altijd goed om te begrijpen welke behandelingen u heeft gehad. Waarom zou u niet ons handig Juvéderm® beauty passport gebruiken om de datum en type van uw behandelingen in te noteren? Zo blijft u op de hoogte van uw afspraken, welke behandeling u heeft gehad en op welke datum. Op die manier heeft altijd het hele overzicht bij de hand.

Download schoonheidspaspoort
Beauty Passport

About Juvéderm®

Each Juvéderm® facial filler serves its unique purpose. That is how they are used together to create your individual look. 

Frequently Asked Questions

Get answers to the most common questions women have about facial fillers.

FAQ