overweegt u een consultatie?

Het is volkomen normaal dat u vragen heeft voor u een afspraak aanvraagt. Facial fillers zijn een nieuwe behandelingsoptie voor u, dus weet u misschien niet wat u kunt verwachten.

het begint met een gesprek

Als u zich vragen stelt over de behandeling, kunt u een persoonlijk gesprek aangaan met een expert voor een diepgaande discussie. Of als u dat liever hebt, kunt u naar een informele open avond komen, waar u vragen kunt stellen en informatie inwinnen door te spreken met vrouwen die een behandeling met facial fillers overwegen, en ook met vrouwen die de behandeling zelf hebben gekregen. Wat u ook kiest, zorg ervoor dat u dat doet in een omgeving waar u zich op uw gemak voelt om de informatie die u nodig hebt te krijgen.

Hoe kiest u de juiste omgeving om meer te weten te komen:

  • Kies ik voor een open avond of een persoonlijk consult?
  • Geef ik de voorkeur aan een mannelijke of vrouwelijke arts?
  • Nadat ik de website van mijn voorkeurskliniek heb bekeken, vind ik de voor en na foto's leuk? Wat voor andere voorbeelden wil ik zien?

Nu dat u een arts heeft gekozen, enkele vragen om u op weg te helpen:

  • Naar welke behandelingsresultaten ben ik op zoek?
  • Is er specifieke informatie over de behandeling of product die ik moet weten?
  • Heb ik de vragenlijst over de gezichtsbehandeling ingevuld?
  • Als dat nog niet het geval is, is het misschien goed om dit formulier te downloaden en in te vullen voor de consultatie. Als u dit invult voor u uw arts ontmoet, laat dit u toe om uw gedachten beter te bundelen en u te focussen op uw behoeften.

Wat kan u verwachten van uw eerste consultatie:

Misschien bent u gefocust op een bepaald gebied van uw gezicht of wil u gewoon meer weten in het algemeen. In ieder geval zal uw arts de tijd nemen om uw gezicht te evalueren en u een gepersonaliseerd behandelingsplan voorstellen.

Uw consultatie kan starten met het bespreken van een specifiek interessegebied. U hoeft niet verbaasd te zijn als er een aantal foto's worden genomen, om aan de hand daarvan op uw unieke gezichtsstructuur te wijzen en u te vertellen hoe een facial filler voor u aangewend kan worden. Ze kunnen u bovendien ook foto's van andere patiënten laten zien (of u kunt er naar vragen) zodat u een beter beeld krijgt van echte resultaten.

Indien u beslist om de procedure te volgen, zal uw arts u een behandelingsplan op uw maat voorstellen. Er zal u volledig worden uitgelegd welke procedure er nodig is om de gewenste resultaten te verkrijgen. Wanneer u zich er klaar voor voelt krijgt u misschien meteen uw eerste behandeling of er worden afspraken ingepland.


Find clinics with open evenings

If you've been wondering about facial fillers, why not attend an open evening to learn more? Start the conversation about facial fillers.

enter postcode/area

Before your treatment

As you approach treatment, you may be wondering what to expect. Prepare yourself with a quick recap of what your treatment day might look like.

Pamela, 59

I arrived full of questions and left full of confidence

Frequently Asked Questions

Get answers to the most common questions women have about facial fillers.

FAQ

Een kliniek vinden

De enige manier om te weten te komen of facial fillers echt iets voor u zijn is door een gesprek met een expert aan te gaan. Denk eraan, een consultatie betekent niet dat u verplicht bent om behandeld te worden, het is enkel een eerste stap om meer te weten te komen.

voer postcode/gebied in