in de aanloop naar een behandeling

U hebt alle feiten gehoord en hebt besloten dat facial fillers echt wel iets voor u zijn. Wat nu? Tegen deze tijd zou u geen angst meer mogen hebben voor wat u te wachten staat. Maar laten we nog eens snel bekijken hoe de dag van uw behandeling eruit kan zien. 

De dag van uw behandeling

Afhankelijk van uw individuele behandelingsplan kan de afspraak van een half uur tot een uur duren. In de eerste plaats zal uw arts uw behandelingsplan doornemen en u in detail vertellen wat u die dag kunt verwachten. U krijgt uitleg over het aantal injectieplekken om u te laten zien hoe ze het resultaat zullen krijgen waar u naar op zoek bent.

Wanneer u er klaar voor bent, zal uw arts eerst de plekken waar u zal worden behandeld schoonmaken en klaarmaken voor de injectie. Als u Juvéderm®-producten met lidocaïne krijgt, zal de pijn minimaal zijn en zullen de plekken waar u behandeld wordt lichtjes opzwellen. Juvéderm®-producten met lidocaïne hebben een ingebouwde pijnstiller, om de procedure aangenamer en relatief pijnloos te maken.

Iedere injectie is kort en duurt maar een paar seconden. Hoeveel filler er wordt gebruikt, hangt af van het hoofddoel van uw behandeling. De behandelingstechniek zal ook afhangen van het resultaat dat u wilt halen. 

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u een injectie krijgt in een gebied van uw gezicht waar u zich geen zorgen om maakt. Dat is omdat het effect dat het creëert u de resultaten zal geven waar u naar op zoek bent. Na iedere injectie zal uw arts het gebied masseren, om er zeker van te zijn dat de filler op de juiste plek in uw huid terechtkomt. U zult meteen na de procedure uw resultaten kunnen zien. Het is mogelijk dat er op de plek van de injectie een kleine zwelling is en dat de plaats rood ziet. Dat is normaal, en het zal snel verdwijnen nadat u weer bent vertrokken.

Het is mogelijk dat uw arts een tweede, follow-upafspraak wil na een paar weken, om alles nog eens te controleren en te kijken of u tevreden bent met het resultaat. Het is een prima gelegenheid om hem of haar te laten weten of u helemaal blij bent met het resultaat en om misschien een kleine retouche te laten uitvoeren, zodat u helemaal hebt wat u wilt. 


Hannah, 35

The procedure was actually really simple - it only took 30 minutes and I barely felt it! My practitioner made me feel really comfortable.

Frequently Asked Questions

Get answers to the most common questions women have about facial fillers.

FAQ

Een kliniek vinden

De enige manier om te weten te komen of facial fillers echt iets voor u zijn is door een gesprek met een expert aan te gaan. Denk eraan, een consultatie betekent niet dat u verplicht bent om behandeld te worden, het is enkel een eerste stap om meer te weten te komen.

voer postcode/gebied in