wat zijn facial fillers?

Er bestaan veel verschillende types van fillers, die allemaal anders werken, maar allemaal vullen ze de lijnen en rimpels op om het volume dat in de huid verloren is gegaan zo snel mogelijk te herstellen.

Hoe verschilt de ene facial filler
van de andere?

Het grootste verschil is hoe ze werken en hoe lang het resultaat aanhoudt. Sommige fillers zijn spierontspanners die de spanning wegnemen van de spier onder een rimpel en dan de lijn opvullen, terwijl andere letterlijk de rimpel opvullen met synthetische of natuurlijke ingrediënten. 

Facial fillers kunnen van verschillende stoffen worden gemaakt, maar allemaal mikken ze op een resultaat dat u meteen na de procedure ziet. Bovendien kunt u, als u de fillers op strategische plaatsen op uw gezicht injecteert, effecten verkrijgen die te vergelijken zijn met een facelift, zonder dat u een invasieve en dure ingreep hoeft te ondergaan.


Een type facial filler dat u vaak tegenkomt is een hyaluronzuurfiller (HZ), zoals Juvederm®. HZ-fillers zijn niet-permanente fillers die rechtstreeks in de huid worden ingespoten om de tekens van veroudering te verminderen en de algemene kwaliteit van uw huid te verbeteren, door vocht in te brengen op de plaatsen waar dat nodig is. Ze voegen ook volume toe, om het volume te herstellen dat door de jaren verloren is gegaan, of om een zachte boost te geven, waardoor u weer vertrouwen krijgt.


Verken een gebied

Ontdek hoe facial fillers een unieke, minimaal invasieve behandeling zijn die verschillende gebieden van uw gezicht kan revitaliseren. Selecteer het gebied dat u interesseert om hier meer over te weten te komen.

UW OGEN

Als u een van de 50% van de vrouwen bent die zich zorgen maakt over hoe ouder worden effect heeft op hun ogen, waarom zou u geen kijkje nemen naar een nieuwe oplossing?

Uw ogen

uw wangen

Wangen zijn een hoogtepunt van ons gezicht en wanneer ze beginnen te hangen, doet onze stemming dat ook. Het is tijd om hen een lift te geven.

Uw wangen

UW Lippen

Wanneer u wilt dat uw lippen het woord doen, heeft u een diepere behandeling nodig die u vollere, en om te zoenen, lippen geeft.

Uw lippen

DE VORM VAN UW GEZICHT

Geef jezelf een holistische lift, door middel van hoge jukbeenderen, een goed gedefinieerde kaaklijn en een kenmerkende kin.

De vorm van uw gezicht

Carol, 50

Ik hou van mijn rimpels (wel, van de helft toch).

het start met een gesprek

Het is perfect normaal om vragen te hebben alvorens u een consultatie vastlegt. Kom meer te weten over wat u kan verwachten tijdens een eerste gesprek.