echte vrouwen. echte verhalen.

Miljoenen vrouwen kiezen voor facial fillers, zodat ze ouder kunnen worden precies zoals ze dat zelf willen. Moeders, fitnesskoninginnen en CEO’s… iedereen heeft zijn eigen unieke reden. Lees hier een aantal verhalen van echte vrouwen.

Hannah 35

Ik hou ervan om nieuwe producten en schoonheidsbehandelingen te proberen, fillers zijn hier een van. Ze geven mij natuurlijke resultaten, ik hou er niet van om er fake uit te zien.

Het is hectisch im mijn druk te combineren met een 7-jarige, maar ik hou ervan! Mijn vrienden en ik houden ervan om nieuwe producten te proberen en fillers zijn gewoon één van die dingen die ik doe. Ze geven mij natuurlijk-ogende resultaten. Fillers hebben ervoor gezorgd dat mijn lippen voller zijn en dat de lijnen rond mijn lippen zachter zijn geworden. Fillers kunnen voor ervoor zorgen dat u er fris uitziet ookal bent u druk bezig met familie en het werk.

Leer hoe fillers volume aan uw lippen kunnen toevoegen, en u er toch nog steeds natuurlijk uit blijft zien.

Bekijk echte resultaten
Fillers voor uw lippen
hannah

Helle 36

Ik ben het niet eens met het idee dat u moet kiezen tussen uw gezicht en uw figuur. Ik heb voor facial fillers gekozen omdat ik, door veel te fitnessen, volume in mijn gezicht was verloren.

Fillers hebben het volume in mijn wangen terug hersteld en ze gaven mij ook natuurlijk-ogende resultaten, wat zeer belangrijk is voor mij. Ik reis ook veel voor het werk dus als ik, ondanks het vele vliegen, er uitgerust kan uitzien is dit fantastisch. Door te praten met een arts kon ik bepalen welke gebieden ik graag wou laten behandelen, dus ik zou zeker aanraden om met hen een gesprek aan te gaan.

Denkt u eraan om de volgende stap te zetten? Ontdek hoe fillers u kunnen helpen om het volume in uw wangen terug te krijgen.

Bekijk echte resultaten
Fillers voor de vorm van uw gezicht
helle

Jules 38

Als ik advies mocht geven aan iemand die facial fillers overweegt, zou ik hen zeggen om naar een professional te gaan. De juiste zal u helpen om resultaten te bekomen waarvan u zal houden.

Ik maak mij geen zorgen over ouder worden. Ik drink en rook niet, en ik ben erg geïnteresseerd in natuurlijk, holistisch leven. Ik heb nieuwe fronslijnen en rimpels rond mijn ogen ontdekt, en dat is de reden waarom ik voor fillers heb gekozen. Ze geven mij natuurlijk-ogende resultaten, hetgeen past in mijn filosofie op het leven. Volgende maand ga ik 3 bergen in 24 uren beklimmen. Het zal moeilijk zijn, maar ik doe het om geld in te zamelen voor het goede doel, dus dat zal mij er zeker door helpen. Als ik één advies zou kunnen geven aan iemand die fillers overweegt, zou ik hen aanraden om met arts te spreken en zo ervoor te zorgen dat u de resultaten kan verkrijgen waarvan u zal houden.

Denkt u eraan om de volgende stap te zetten? Leer hoe fillers u kunen helpen om er fris en natuurlijk uit te zien.

BEKIJK ECHTE RESULTATEN
Fillers voor uw ogen
jules

Carol 50

Ik heb voor facial fillers gekozen omdat ik eruit wil zien als een fantastische 50-jarige! Ik wou iets dat mij natuurlijk ogende resultaten bezorgde, en een verschil maakte in mijn gezicht.

De lijnen tussen mijn neus en lippen begonnen meer en meer op te vullen, en ik wou iets dat hen zachter zou maken. De lijnen en rimpels zorgden ervoor dat ik er ouder uit zag dan dat ik mezelf voelde. Door fillers voel ik mij geweldig en ben ik tevreden over mezelf. Mijn advies naar iemand die een behandeling overweegt: wanneer het gaat over redenen om voor fillers te kiezen, het gaat echt over u – dus als het goed lijkt, ga ervoor!

Denkt u eraan om de volgende stap te zetten? Kom meer te weten over hoe fillers de nasolabiale vouw kan opvullen.

Bekijk echte resultaten
Fillers voor uw wangen
carol

Pamela 59

Ik was in eerste instantie bang om facial fillers te krijgen, maar toen ik het eindelijk liet doen besefte ik dat ik helemaal niet bang had moeten zijn.

Ik denk dat de sleutel om jeugdig te blijven is om nooit te stoppen met het uitproberen van nieuwe dingen. Ik begon mijn academische carriere op 48 en fietsen op 54. Volgend jaar doe ik een halve Iron Man competitie! Ik had eerst schrik om fillers te krijgen, maar wanneer ik het eindelijk deed realiseerde ik mezelf dat ik nergens schrik voor had moeten hebben. Ik begon volume in mijn wangen en kaaklijn te verliezen en ik wou er frisser uitzien. Het enige dat ik heb gedaan is gesproken met mijn vrienden die het al hebben laten doen en ik was overtuigd. Praten met iemand die al ervaring met fillers heeft helpt u om te beslissen of dit al dan niet iets voor u zou zijn, zeker als u al een tijdje aan het twijfelen bent.

Denkt u eraan om de volgende stap te zetten? Leer hoe fillers u kunnen helpen om eruit te zien zoals u zich vanbinnen voelt.

BEKIJK ECHTE RESULTATEN
Fillers voor de vorm van uw gezicht
pamela

Carole Anne 69

Wanneer u mijn leeftijd hebt maken crèmes and lotions niet veel verschil uit. Ik ben bijna 70 en facial fillers helpen mij om er fantastisch uit te zien voor mijn leeftijd.

Naarmate ik ouder werd voelde ik dat mijn gezicht er moe uitzag. Ik ben bijna 70 en fillers helpen mij om er fantastisch uit te zien voor mijn leeftijd. Niemand raadt dat ik iets heb laten doen. De kraaienpootjes aan mijn ogen zorgde ervoor dat ik mezelf heel erg oud voelde. Ik wou een behandeling dat mij resultaten zou geven zonder mijn uiterlijk te veranderen. Ik hou van het feit dat fillers mij natuurlijk-ogend resultaten geven, waardoor mijn ogen nog steeds lachen wanneer ik dat doe. Fillers geven mij het gevoel dat ik de beste versie van mezelf ben, wat een goede reden is om het te doen.

Denkt u eraan om de volgende stap te zetten? Leer hoe fillers de lijnen rond uw ogen kunnen doen vervagen.

Bekijk echte resultaten
Fillers voor uw ogen
carole

het start met een gesprek

Het is perfect normaal om vragen te hebben alvorens u een consultatie vastlegt. Kom meer te weten over wat u kan verwachten tijdens een eerste gesprek.

Find clinics with open evenings

If you've been wondering about facial fillers, why not attend an open evening to learn more? Start the conversation about facial fillers.

enter postcode/area