Een wereld van keuzes

We experimenteren voortdurend met de laatste trends en modes en zoeken nieuwe manieren om onze beste ‘ik’ aan de wereld te laten zien. Onze schoonheidsverzorging is niet anders, maar u kunt er op zoveel verschillende manieren goed uitzien, dat u vaak niet weet wat goed is voor u.

Op zoek naar de juiste
schoonheidsbehandeling

Er zijn zoveel verschillende opties om onze huid goed te laten voelen en er goed te laten uitzien: van crèmes en serums die u zonder voorschrift kunt krijgen tot niet-chirurgische cosmetische behandelingen  die steeds populairder worden, zoals microdermobrasie, laserpeelings, hyaluronzuurfillers en inspuitingen die de rimpels ontspannen. Al die middelen beloven u dat u er jeugdiger zult uitzien. En als u eindelijk de methode hebt gevonden die bij u past, houdt u zich daaraan.

Maar mettertijd kan onze huid veranderen. Onze botmassa, gezichtsspieren en weefsels verliezen volume en dat verandert de vorm van ons gezicht. Wat kunt u dan doen als uw vertrouwde schoonheidsverzorging niet goed meer voor u is?

Voor elke vrouw of man, hoe oud of jong ook, is een frissere, zachtere huid haalbaar. Hoe? Door hyaluronzuur (HZ), onze natuurlijke vochtinbrenger, aan te vullen. Dat is een suiker die van nature in ons lichaam aanwezig is, en die de watermoleculen bindt, waardoor onze huid zacht en soepel blijft. HZ kan het water zo goed vasthouden dat na de behandeling onze huid zachter is en onze rimpels minder diep zijn. Goed nieuws voor onze huid!

Facial fillers brengen het vocht daar waar onze huid dat het meeste nodig heeft, doordat ze hyaluronzuur in de diepe huidlagen van onze huid brengen, waardoor het effect ook langer blijft duren. 

Of u nu uw kaaklijn scherper wil aflijnen door het volume te herstellen, de lijntjes en rimpeltjes rond uw ogen wil vervagen of uw lippen een boost wil geven om voller te lachen, facial fillers zouden voor u weleens de goede keuze kunnen zijn. 

Lees verder en ontdek waarom het iets voor u kan zijn. 


Echte verhalen

Verken een gebied

Ontdek hoe facial fillers een unieke, minimaal invasieve behandeling zijn die verschillende gebieden van uw gezicht kan revitaliseren. Selecteer het gebied dat u interesseert om hier meer over te weten te komen.

UW OGEN

Als u een van de 50% van de vrouwen bent die zich zorgen maakt over hoe ouder worden effect heeft op hun ogen, waarom zou u geen kijkje nemen naar een nieuwe oplossing?

Uw ogen

uw wangen

Wangen zijn een hoogtepunt van ons gezicht en wanneer ze beginnen te hangen, doet onze stemming dat ook. Het is tijd om hen een lift te geven.

Uw wangen

UW Lippen

Wanneer u wilt dat uw lippen het woord doen, heeft u een diepere behandeling nodig die u vollere, en om te zoenen, lippen geeft.

Uw lippen

DE VORM VAN UW GEZICHT

Geef jezelf een holistische lift, door middel van hoge jukbeenderen, een goed gedefinieerde kaaklijn en een kenmerkende kin.

De vorm van uw gezicht

Hannah, 35

Read my lips: Fuller doesn't mean looking fake!

Wat zijn facial fillers?

Fillers kunnen rimpels vervagen door lijnen en plooien in het gezicht te verzachten, en het volume te herstellen.