Individuele producten voor resultaten op
uw maat

In de hele wereld zijn er miljoenen mensen die Juvéderm® kiezen om zich goed te voelen over hun uiterlijk.

facial fillers van ® Juvéderm

Juvéderm® wordt gemaakt door Allergan, een wereldwijd bedrijf in de gezondheidszorg dat al drie decennia een pionier is op het vlak van medische esthetische behandelingen. Ons gamma van Juvéderm® facial fillers wordt gemaakt met geavanceerde technologie. Ze hebben een goed veiligheidsprofiel en geven u heel natuurlijk-ogende en langdurige resultaten. Er zijn wereldwijd al meer dan 26 miljoen behandelingen met facial fillers van Juvéderm® uitgevoerd.

De facial fillers van Juvéderm® gebruiken een unieke crosslinking techniek, VYCROSS genoemd, die zorgt voor langere resultaten en een betere lift. Wanneer een facial filler wordt geïnjecteerd, is het essentieel dat die integreert met uw weefsels. De facial fillers van Juvéderm® staan erom bekend dat ze een uitzonderlijk gladde consistentie hebben en integreren met uw eigen gezichtsweefsels, waardoor u die natuurlijke look krijgt.

Iedere facial filler van Juvéderm® heeft een uniek doel, of dat nu is het gladder maken van rimpels, het herstellen van het volume voor een mild lifteffect, of het hertekenen van de lippen en ze meer prononceren. Uw arts gebruikt waarschijnlijk verschillende producten uit het Juvéderm®-gamma om voor u een behandelingsplan op maat te maken.

Wanneer de facial fillers van Juvéderm® worden geïnjecteerd, zorgen ze voor een lichte opzwelling, waardoor u al meteen resultaat ziet. De meeste facial fillers van Juvéderm® bevatten bovendien lidocaïne, een anestheticum dat de pijn tijdens de inspuiting tot een minimum beperkt.

Juvéderm Volbella with Lidocaine

Juvéderm® VOLBELLA® met Lidocaine

voor delicate gebieden.

Juvéderm Volift with Lidocaine

Juvéderm® VOLIFT® met Lidocaine

meeste veelzijdigheid en gebruikt in vele gebieden van het gezicht.

Juvéderm Volift Retouch

Juvéderm® VOLIFT® Retouch

gebruikt voor touch-up behandelingen.

Juvéderm Voluma with Lidocaine

Juvéderm® VOLUMA® met Lidocaine

voor diepere rimpels en plooien om het volume te herstellen.

Juvéderm® VOLIte

voor verbetering van de huidkwaliteit op vlak van gladheid, hydratatie en elasticiteit.

verkozen door artsen en patiënten

Juvéderm® wordt gebruikt bij meer dan 26 miljoen behandelingen wereldwijd, een aantal dat elke dag groeit. Het Juvéderm® portfolio van facial fillers geeft natuurlijk ogende resultaten, en heeft een goed veiligheidsprofiel; geen wonder dat het wordt verkozen door artsen en patiënten.

98 %

van de artsen zou zijn collega's Juvéderm® aanraden

98 %

van de patiënten gaven aan dat hun beoogde resultaat werd bereikt na behandeling met Juvéderm®

Helle, 36

Ik wist niet hoe ik me zou voelen maar ik voel me nu fantastisch.

Wat zijn facial fillers?

Fillers kunnen rimpels vervagen door lijnen en plooien in het gezicht te verzachten, en het volume te herstellen.