Uw wangen

Veel vrouwen vinden scherp afgelijnde, hoge jukbeenderen met een blos sexy en mooi. Maar met de jaren verandert de vorm van ons gezicht, door het milieu en het natuurlijke verouderingsproces. Laten we daarom stappen zetten om ons op elke leeftijd geweldig te blijven voelen.

Waarom worden onze hoge, strak afgelijnde wangen
een beetje platter?

32 %

van de vrouwen vreest
dat ze zich bij het ouder worden niet meer sexy zullen voelen. U kan ervoor zorgen dat u er even goed uit ziet zoals u zich voelt.

Waarom worden onze hoge, strak afgelijnde wangen een beetje platter?

Naarmate we ouder worden verliezen de botten en weefsels van ons gezicht volume. Onze hoge jukbeenderen worden minder strak afgelijnd en alles gaat een beetje hangen. U hebt misschien gezichtsoefeningen gedaan en make-uptechnieken uitgeprobeerd om uw jukbeenderen tijdelijk weer strakker te maken, maar heeft u er ooit aan gedacht wat er onder uw huid aan de hand is?

Daar zijn de lijntjes en rimpels

Met het verlies van hyaluronzuur in onze huid, verliezen we ook een stuk van de jeugdige elasticiteit van onze wangen, die een beetje gaan uitzakken. De vetkussentjes op onze wangen beginnen naar beneden te glijden en ze oefenen meer druk uit op onze nasolabiale plooi. Dat zijn de lijnen die de tip van uw neus verbinden met de hoeken van uw lippen. Daardoor gaat de plooi geprononceerder lijken. 

Waar is dat volume naartoe?

We hebben allemaal graag een beetje volume in onze wangen, maar wat gebeurt er als dat volume in ons gezicht naar beneden zakt? Mettertijd verandert ons gezicht, en we verliezen zowel bot als gezichtsvet. Onze jukbeenderen veranderen van structuur en geven minder ondersteuning aan het gezichtsvet daarbovenop. Daarop begint het vet naar de onderkant van ons gezicht te glijden, en is onze leeftijd van ons gezicht af te lezen.

Hoe kan Juvéderm® helpen?

Juvéderm® is een facial filler met hyaluronzuur (HZ), dat zich verbindt met het water in uw huid en zo op een zachte manier de verloren gegane volheid kan herstellen en lijntjes en rimpels glad kan maken.

Als u diep in uw huid HZ toevoegt, kan u de jeugdige elasticiteit herstellen. En meer nog, als u op strategische plaatsen in het middengebied van uw gezicht volume toevoegt en de kromming van de jukbeenderen accentueert, kunt u de wangen, lippen en onderkant van uw gezicht omhoog trekken. En het mooiste is nog dat u al meteen na de behandeling de resultaten kunt zien. Uw huid ziet er dus al meteen jonger uit. De resultaten zien er heel natuurlijk uit, en het is klinisch bewezen dat ze, afhankelijk van het product, tot 24 maanden blijven. 

Behandelingsresultaten

Carol, 50

Ik hou van mijn rimpels (wel, van de helft toch).

Wat zijn facial fillers?

Fillers kunnen rimpels vervagen door lijnen en plooien in het gezicht te verzachten, en het volume te herstellen.