Uw ogen

We zijn zo graag expressief, maar daardoor krijgen we rimpels in ons gezicht: het is het resultaat van onze spieren die zich herhaaldelijk samentrekken wanneer we glimlachen of ons voorhoofd fronsen. Onze ogen zijn het centrale punt waarmee we onze gevoelens tot uiting brengen. We willen dus dat ze om de juiste redenen opvallen.

Hoe komt het dat we onze ogen mettertijd
zien veranderen?

53 %

van de vrouwen maakt
zich zorgen over hoe veroudering een impact heeft op hun ogen,
dus u bent niet alleen.

Zowel het milieu als het natuurlijke verouderingsproces zijn een belasting voor onze huid. Of we roken en in de zon gaan zitten of niet is iets wat we zelf in de hand hebben, maar we kunnen niet vermijden dat onze huid fysiek verandert. Hoe komt dat toch? 

DAAR ZIJN DE LIJNTJES EN RIMPELS

De huid rond onze ogen wordt bevochtigd door hyaluronzuur, maar als we ouder worden, maken onze huidcellen minder hyaluronzuur aan. Daardoor komt er minder vocht in de huid en droogt die uit. Hij verliest zijn elasticiteit en volume en wordt vatbaar voor rimpels, door onze herhaalde gezichtsuitdrukkingen. Door een droge, dunne huid gaan onze wangen ook hangen. Ook de onderliggende spier- en botstructuur verandert: de holtes rond onze ogen worden groter en dragen bij tot een vermoeid, ingevallen uitzicht. 

WAAR IS DAT VOLUME NAARTOE?

Met de jaren verliezen ons voorhoofd, onze slapen en oogkassen een beetje van hun volheid, waardoor die geaccentueerd worden. Ook uw gezichtsskelet verandert en uw oogkassen worden groter, waardoor het lijkt of uw ogen dieper gaan liggen. Als die volheid weg is, gaan uw wenkbrauwen hangen en wordt de huid onder uw ogen nog dunner. Dan verschijnen er donkere kringen en wallen onder uw ogen.  

Heel wat vrouwen gebruiken crèmes om weer vocht in hun huid te brengen, of brengen op een slimme manier make-up aan om de rimpels te bedekken. Maar als u een behandeling zoekt die u er niet af kunt wassen, dan zijn de facial fillers van Juvéderm® misschien wel iets voor u. Als u met de fillers van Juvéderm® weer volume toevoegt aan de belangrijke zones rond uw ogen, kan u die frisse look waar u naar op zoek bent terug krijgen.

Hoe kan Juvéderm® helpen?

Juvéderm® is een facial filler met hyaluronzuur (HZ), die het verloren HZ diep in uw huid vervangt om volume toe te voegen en lijnen te vullen. Juvéderm® kan uw slapen opvullen, om een ingevallen look rond het gebied van uw ogen te verminderen en uw ogen beter te laten uitkomen. Met Juvéderm® kunt u ook de diepe vouwen rond uw ogen opvullen, om hun invloed op uw uiterlijk te verminderen.Behandelingsresultaten

Carole Anne, 69

Every line tells a story; I've only kept the best ones.

Wat zijn facial fillers?

Fillers kunnen rimpels vervagen door lijnen en plooien in het gezicht te verzachten, en het volume te herstellen.