de vorm vAn uw gezicht

Hoe oud we ook zijn, we willen allemaal een enthousiast gevoel als we in de spiegel kijken. Volgens experts zijn hoge jukbeenderen en een strakke kaaklijn het kenmerk van
schoonheid. Hoe u ook de vorm van uw gezicht wil verbeteren, u mag er zeker van zijn dat er efficiënte, niet-chirurgische manieren zijn om uw gezicht een lift te geven. 

uw gezicht of 
uw figuur?

76 %

van de vrouwen willen gracieus ouder worden ... maar wie zegt dat u hierbij uw enthousiasme moet verliezen?

UW gezicht of uw figuur?

U hoeft helemaal niet te kiezen! Wanneer we lichaamsoefeningen doen, voelen we ons heerlijk en zien we er geweldig uit. Maar soms gaat de huid van ons gezicht hangen door het overtollige gewicht dat we verliezen. We willen dat de vorm van ons gezicht ons prachtig figuur aanvult en niet tegenwerkt. Als u nog maar een beetje volume aan uw huid toevoegt, kunt u het hele plaatje zijn: strak en geweldig.  

Hoe de vorm van ons gezicht mettertijd verandert

De vorm van ons gezicht verandert door zowel het milieu als het natuurlijke verouderingsproces. Laten we eens kijken waarom dat gebeurt.

Waar is het volume naartoe?

 

Het verlies van volume is een van de grootste oorzaken voor de verandering van onze gezichtsvorm. Met de jaren maken onze huidcellen minder hyaluronzuur aan. Dat is de natuurlijke suiker die de huid volumineus en elastisch houdt. Met de leeftijd verliezen we ook botdichtheid en weefselvolume. Als u in de spiegel kijkt, ziet u hoe uw huid in de richting van uw kin gaat hangen. Dat veroorzaakt rimpels en ons gezicht wordt minder strak, verliest evenwicht en zijn natuurlijke vorm. We kunnen dat volume ook verliezen als we gewicht verliezen, waardoor de contouren van ons gezicht veranderen.

herverdeling van vet

In een jong gezicht is het vet onder de huid gelijkmatig verdeeld, waardoor de vorm mooi rond is, met gladde rondingen en contouren. Met de leeftijd schuift het gezichtsvet, dat ons een vol en glad gezicht bezorgt, naar het lagere deel van ons gezicht. Daardoor worden de contouren van het voorhoofd en de wangen zichtbaarder, worden de plooien naast de neus meer geaccentueerd en wordt de vorm van het kaakbeen breder en lager. Dat alles samen zorgt voor een onevenwichtige, oudere look.  

Maar daar kunt u iets aan doen, zelfs als uw huidige schoonheidsbehandelingen niet helpen tegen die veranderingen. Facial fillers met hyaluronzuur (HZ) voegen volume toe en kunnen u de strakke look geven waar u naar op zoek bent. Dat is de reden waarom heel wat vrouwen zoals uzelf kiezen voor facial fillers.  

Hoe kan Juvéderm® Helpen? 


Juvéderm® is een facial filler met HZ, dat zich verbindt met het water in uw huid en zo op een zachte manier de verloren gegane volheid kan herstellen en lijntjes en rimpels glad maakt.

De resultaten zien er natuurlijk uit en het is klinisch bewezen dat ze, afhankelijk van het product, tot 24 maanden blijven. Als u diep in uw huid HZ toevoegt, kan u de jeugdige elasticiteit herstellen. En meer nog, als u op strategische plaatsen in het middengebied van uw gezicht volume toevoegt en de kromming van de jukbeenderen accentueert, kunt u de wangen, lippen en onderkant van uw gezicht omhoog trekken. En het mooiste is nog dat dat u al meteen na de behandeling de resultaten kunt zien. Uw huid ziet er dus al meteen jonger uit.

Behandelingsresultaten

Helle, 36

Ik wist niet hoe ik me zou voelen maar ik voel me nu fantastisch.

Wat zijn facial fillers?

Fillers kunnen rimpels vervagen door lijnen en plooien in het gezicht te verzachten, en het volume te herstellen.