UW LIPPEN

We dromen er allemaal van hoe geweldig het zou zijn om vollere, scherper afgelijnde lippen te hebben. Volle, mooi afgetekende lippen zijn een kenmerk van jeugdige aantrekkelijkheid.

Er bestaan lipsticks en lipglosses die tijdelijk uw lippen voller doen lijken, maar als u de hele dag prachtig afgetekende lippen wilt, hebt u een oplossing nodig die u er niet af kunt wassen. Als u nog maar een klein beetje volume toevoegt aan de lippen waarmee u bent geboren, zien ze er voller uit en behouden ze toch hun natuurlijke uitzicht. Er bestaat een gepaste behandeling voor de look die u voor uzelf wilt. 

NIET ALLE LIPPEN
 ZIJN HETZELFDE

78 %

van de vrouwen wil een meer natuurlijke look, maar wie zegt dat vollere lippen fake moeten lijken?

HoE uw lippen mettertijd veranderen


Uw gezicht gaat er met de jaren anders uitzien door het milieu en het natuurlijke verouderingsproces. Wat gebeurt er met uw lippen?

Waar is het volume naartoe?

 

De botstructuur van ons gezicht verandert met de jaren. Het bot dat uw lippen ondersteunt (dat heet met een duur woord ‘maxilla’) trekt zich terug en zonder steun kan uw bovenlip er dunner en vlakker gaan uitzien.

daar zijn de lijntjes en rimpels

 

Met de jaren verliest onze huid hyaluronzuur (HZ), wat betekent dat we een stuk van die jeugdige elasticiteit verliezen. We glimlachen veel, en door de herhaling van die beweging krijgen we marionetlijnen, dat zijn de lijntjes naast uw lippen.

Hoe kan Juvéderm® helpen?

 

De facial fillers van Juvéderm® kunnen niet alleen de rimpels om uw mond gladder maken, maar ze kunnen uw lippen ook voller, symmetrischer en opvallender maken. Als we uw marionetlijnen opvullen, krijgt u een gladdere look. U ziet er jonger uit als we de lachrimpels om uw mond vullen. Door in de juiste gebieden volume toe te voegen, kan Juvéderm® uw gezicht de boost geven waar u naar op zoek bent.

Behandelingsresultaten

Hannah, 35

Read my lips: Fuller doesn't mean looking fake!

Wat zijn facial fillers?

Fillers kunnen rimpels vervagen door lijnen en plooien in het gezicht te verzachten, en het volume te herstellen.