Naast mooie, volle lippen is ook de vorm of de contour van de lippen een belangrijk onderdeel van een frisse look. Ben je op zoek naar een schoonheidsbehandeling die past bij jouw ideale lipwensen? Onze verschillende lipfillers zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan diverse schoonheidsidealen.

We hebben geen ‘one size fits all’ fillerbehandeling. De verschillende fillers zijn zorgvuldig ontworpen gels om ieders individuele doelen te behalen. Zo is er altijd een behandeling, passend bij jouw lippen en wensen. Wil je slechts een subtiele verandering met verbeterde contouren en gladheid? Met Juvéderm® VOLBELLA geef je meer definitie aan je lippen, strijk je fijne liplijntjes glad of verminder je de fijne lijntjes rondom de mond. Wil je mooie kus lippen of simpelweg meer volume? Juvéderm® VOLIFT geeft een meer zichtbaar resultaat door verbetering van de vorm van je lippen, het subtiel toevoegen van volume en/of het terugbrengen van verloren volume in je lippen door veroudering. Of wil je vooral volumineuze, mooie lippen? Dan is de Juvéderm® ULTRA SMILE de filler die past bij jouw wensen. Hierbij creëer je vollere lippen met behoud van een natuurlijke look.

SNELLE INTEGRATIE MET EIGEN WEEFSEL VOOR EEN NATUURLIJK RESULTAAT

De fillercollectie is ontworpen om snel in het eigen weefsel te integreren, al vanaf één week na de injectie.~ Dit draagt bij aan een behandelresultaat dat er zowel natuurlijk uitziet als natuurlijk aanvoelt.* Het maakt niet uit wat jouw doel is of wat de vorm van je lippen is, voor ieders unieke doel zijn er verschillende mogelijkheden.

LANGDURIG ZICHTBAAR RESULTAAT


Waarom patiënten zo tevreden zijn over Juvéderm® lipfillers? Het langdurige én gewenste resultaat. Naast dat het een natuurlijk, maar toch zichtbaar resultaat biedt, blijft het resultaat ook nog eens lange tijd zichtbaar. De resultaten kunnen tot 12 maanden aanhouden#, afhankelijk van de gekozen behandeling. Hierdoor geniet je extra lang van je nieuwe look.

BEAUTY NAAR JOUW WENSEN


Natuurlijke, vollere lippen of de vorm en contouren veranderen. Wat jouw lipvorm ook is of welke wensen je hebt: door de diverse fillers zijn er talloze mogelijkheden. Door tijdens een consult samen met een arts te kijken naar passend maatwerk, sluit het type behandeling aan bij jouw wensen.

Tijdens een, vaak vrijblijvend, consult met een cosmetisch arts bespreek je samen jouw wensen en behoeftes. De arts zal een uniek behandelplan opstellen en dit met jou doornemen. Doordat onze fillers lidocaïne bevatten, ervaar je zo min mogelijk ongemak tijdens de behandeling. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten en vaak kun je dezelfde dag weer je dagelijkse bezigheden oppakken. Maak een afspraak bij een dichtstbijzijnde kliniek en laat je informeren over jouw specifieke wensen.

‘98% vond dat hun lippen er voller uitzag met Juvéderm® VOLBELLA met lidocaïne.^’


De structuren in ons gezicht zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Veroudering en volumeverlies vindt plaats in alle delen van je gezicht. Dit betekent dat de signalen van veroudering rond de mond verder rijken dan alleen het toevoegen of herstellen van volume in de lippen.

Verlies van lipvolume, fijne liplijntjes, afhangende mondhoeken en verandering van vorm van je lippen. Allemaal tekenen van veroudering die invloed hebben op onze totale uitstraling. Veroudering rond de mond kan bijvoorbeeld zorgen voor een wat droevige blik.

Alleen het toevoegen van volume in je lippen geeft dan ook niet altijd het gewenste resultaat. Een oplossing kan zijn om met een holistische blik te kijken: wat is de onderliggende oorzaak van het probleem en wat is daarvoor de beste oplossing? Wat wil je uiteindelijk bereiken met de behandeling?

De artsen die werken met Juvéderm® kunnen aan de hand van een volledige gelaatsanalyse een op maat gemaakt behandelplan opstellen en adviseren wat het beste past bij jouw beautywens.

Benieuwd naar de mogelijkheden, of heb je nog twijfels die je graag met een arts bespreekt? Vind een cosmetisch arts bij jou in de buurt via onze kliniekzoeker.