• JUVÉDERM® is wereldwijd de best verkochte hyaluronzuur filler*
  • JUVÉDERM® maakt gebruik van een unieke, gepatenteerde VYCROSS™-technologie die zorgt voor een mooie, gladde en consistente filler.
  • De effecten van JUVÉDERM® VYCROSS houden 9 tot 24 maanden aan, afhankelijk van de gekozen behandeling.
  • JUVÉDERM® fillers hebben dankzij de VYCROSS-technologie een hoge weefselintegratie in de huid, wat zorgt voor natuurlijk uitziende resultaten, ook tijdens een lach, frons of een boze blik***.

OP MAAT GEMAAKT

Op basis van jouw persoonlijke wensen en doelen wordt een op maat gemaakt behandelplan voor je opgesteld. Vervolgens krijg je advies over de JUVÉDERM®-producten die nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Vóór de behandeling
Sessie 1
Sessie 2
Sessie 3
De foto’s hierboven tonen de resultaten van een JUVÉDERM® behandeling verdeeld over verschillende sessies op één dag. De benodigde soort en hoeveelheid JUVÉDERM® fillers wordt door de cosmetisch arts bepaald, op basis van jouw persoonlijk gestelde doelen en het gewenste resultaat

ZIE DIRECT RESULTAAT

96%
VAN DE BEHANDELDE PATIËNTEN GEEFT AAN ZEER TEVREDEN TE ZIJN NA EEN BEHANDELING VAN Juvéderm® VOLUMA**

Optimaliseer jouw resultaat

Maak je persoonlijke BEHANDELPROFIEL aan om zo jouw gewenste resultaat met JUVÉDERM® fillers te behalen. Doorloop ook de stappen op JOUW CONSULTATIE zodat je goed geïnformeerd bent over wat je vóór en na een behandeling moet doen.