• JUVÉDERM® is wereldwijd de best verkochte hyaluronzuur filler*
  • JUVÉDERM® maakt gebruik van een uniek gepatenteerde VYCROSS™-technologie wat zorgt voor een mooie gladde en consistente filler.
  • De effecten van JUVÉDERM® VYCROSS houden 9 tot 24 maanden aan, afhankelijk van de gekozen behandeling.
  • JUVÉDERM® fillers hebben dankzij de VYCROSS-technologie een hoge weefselintegratie in de huid, wat zorgt voor natuurlijk uitziende resultaten, ook tijdens een lach, frons of een boze blik.

*De nummer 1 aanbieder van hyaluronzuur fillers in marktaandeel volgens de markten waar deze gegevens beschikbaar zijn (2018).1


OP MAAT GEMAAKT

Er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld op basis van uw individuele doelen en u krijgt advies over de JUVÉDERM®-behandelingen die nodig zijn om resultaten te bereiken.

Vóór de behandeling
Sessie 1
Sessie 2
Sessie 3
De afbeeldingen hierboven tonen resultaten van een JUVÉDERM® fillerbehandeling van verschillende sessies die op dezelfde dag gehouden zijn. De hoeveelheid aan JUVÉDERM® fillers wordt bepaald door de cosmetisch arts en volgens de gebruiksaanwijzingen.

ZIE DIRECT RESULTAAT

96%
VAN DE BEHANDELDE PATIËNTEN GEVEN ACHTERAF AAN OPGELUCHT OF BLIJ TE ZIJN MET EEN BEHANDELING VAN Juvéderm® VOLUMA**

Optimaliseer jouw resultaat

Creëer jouw persoonlijke behandelprofiel om jouw gewenste resultaat te behalen met JUVÉDERM® fillers. Doorloop ook de stappen op de 'JOUW CONSULTATIE' pagina en wees goed geinformeerd over wat je vóór en na een behandeling moet doen.