• JUVÉDERM® is wereldwijd de best verkochte hyaluronzuur filler*
  • JUVÉDERM® maakt gebruik van een unieke, gepatenteerde VYCROSS™-technologie die zorgt voor een mooie, gladde en consistente filler.
  • De effecten van JUVÉDERM® VYCROSS houden 9 tot 24 maanden aan, afhankelijk van de gekozen behandeling.
  • JUVÉDERM® fillers hebben dankzij de VYCROSS-technologie een hoge weefselintegratie in de huid, wat zorgt voor natuurlijk uitziende resultaten, ook tijdens een lach, frons of een boze blik.

*De nummer 1 aanbieder van hyaluronzuur fillers in marktaandeel volgens de markten waar deze gegevens beschikbaar zijn (2018).1


OP MAAT GEMAAKT

Op basis van jouw persoonlijke wensen en doelen wordt een op maat gemaakt behandelplan voor je opgesteld. Vervolgens krijg je advies over de JUVÉDERM®-producten die nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Vóór de behandeling
Sessie 1
Sessie 2
Sessie 3
De foto’s hierboven tonen de resultaten van een JUVÉDERM® behandeling verdeeld over verschillende sessies op één dag. De benodigde soort en hoeveelheid JUVÉDERM® fillers wordt door de cosmetisch arts bepaald, op basis van jouw persoonlijk gestelde doelen en het gewenste resultaat

ZIE DIRECT RESULTAAT

96%
VAN DE BEHANDELDE PATIËNTEN GEEFT AAN ZEER TEVREDEN TE ZIJN MET EEN BEHANDELING VAN Juvéderm® VOLUMA**

Optimaliseer jouw resultaat

Maak je persoonlijke BEHANDELPROFIEL aan om zo jouw gewenste resultaat met JUVÉDERM® fillers te behalen. Doorloop ook de stappen op JOUW CONSULTATIE zodat je goed geïnformeerd bent over wat je vóór en na een behandeling moet doen.