Disclaimer

Deze Facebookpagina, Instagrampagina of Youtube-kanaal is uitsluitend bedoeld voor Nederland en alleen geschikt voor volwassenen >18 jaar. De inhoud dient niet ter vervanging van het advies van een arts of andere gekwalificeerde professional uit de gezondheidszorg. Raadpleeg altijd een arts om je te informeren of Juvéderm geschikt is voor jou. Er wordt op deze pagina geen informatie verstrekt met de bedoeling om medisch advies en/of instructies te geven over het juiste gebruik van Juvéderm producten. Allergan Aesthetics, een Abbvie-onderneming, kan geen e-mails beantwoorden waarin persoonlijk en/of medisch advies wordt gevraagd: neem hiervoor altijd contact op met een arts.

Door deze Facebookpagina, Instagrampagina of Youtube-kanaal te liken/volgen, raadplegen en/of te gebruiken, erken je dat je de algemene gebruiksvoorwaarden hebt gelezen, begrepen en aanvaard. Wil je meer weten over de algemene voorwaarden, producten en/of eventuele bijwerkingen dan kun je terecht op www.juvederm.nl voor meer informatie.

Bijwerkingen dienen te worden gemeld bij je lokale autoriteiten en ons Allergan Aesthetics kantoor via ProductSurveillance_EAME@Abbvie.com.

 

 

Richtlijnen Social media

Er zijn een aantal dingen die je moet weten wanneer je ons kanaal bezoekt, reageert of een bericht plaatst. Door deze pagina’s te gebruiken en/of te openen, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Facebook, Instagram en Youtube.

Alle opmerkingen, foto’s, video's en andere soorten visuals geplaatst door bezoekers op het account van Juvéderm en/of andere social mediakanalen weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de meningen en/of ideeën van Allergan Aesthetics, haar werknemers of gelieerde ondernemingen. We moedigen positieve reacties en berichten van bezoekers van onze social mediakanalen aan, maar het is belangrijk om te weten dat opmerkingen van anderen niet noodzakelijkerwijs de mening van Allergan Aesthetics vertegenwoordigen, noch bevestigt Allergan Aesthetics de juistheid ervan. Daarnaast is Allergan Aesthetics niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten. Dergelijke comments of posts zijn geplaatst door onafhankelijke derde partijen en niet gecontroleerd of goedgekeurd door Allergan Aesthetics.

De inhoud van onze social mediakanalen moet voldoen aan de gebruiksvoorwaarden van het desbetreffende platform. De content mag niet gereproduceerd, gedistribueerd, overgedragen, bewaard of op andere manieren worden gebruikt, tenzij er vooraf schriftelijke toestemming is verkregen van Allergan Aesthetics.

Onze social mediakanalen hebben als doel om nieuws, updates en andere gebeurtenissen met je te delen over Juvéderm en Juvéderm producent; Allergan Aesthetics. We staan open voor suggesties en horen graag je mening, maar het zou kunnen zijn dat we een post of comment moeten verwijderen (weigeren) of niet in staat zijn om te reageren. Dit heeft diverse redenen;

  • Jouw comment of post bevat ongepaste of beledigende taal. We waarderen elke comment, post en feedback, maar vragen je om dat op een respectvolle manier te doen. Ongepaste, niet-relevante, beledigende, grove of intimiderende berichten en spam worden verwijderd of niet op gereageerd.
  • Jouw comment of post betreft een bijwerking. Als je denkt dat je een (allergische) reactie of bijwerking hebt ondervonden van onze producten, dan adviseren we je direct contact op te nemen met je behandelend arts. Wij nemen dit soort zaken zeer serieus en willen graag meer onderzoek doen. Ook adviseren we je om dit te melden bij de lokale autoriteiten en ons Allergan Aesthetics kantoor via ProductSurveillance_EAME@Abbvie.com.
  • Jouw comment of post gaat over één van onze producten of over een product van één van onze concurrenten. Wij zijn een farmaceut en gebonden aan strikte internationale en Europese wet- en regelgeving. Hierdoor zijn we niet altijd in staat om te reageren op gevoelige onderwerpen en/of discussies over onze producten, of die van onze concurrenten.
  • Andere redenen. Het kan voorkomen dat jouw reactie niet geplaatst of verwijderd wordt, zonder dat de reden hierboven beschreven staat. Mocht je het hier niet mee eens zijn, neem dan contact op, zodat we de situatie afzonderlijk kunnen bekijken. Je kunt ons bereiken door een DM te sturen of via infonederland@allergan.com.

We doen er alles aan om de lijst met bovenstaande redenen zo actueel mogelijk te houden en te updaten zodra hier aanleiding toe is.

Allergan Aesthetics monitort haar Facebookpagina, Instagrampagina en Youtube-kanaal elke werkdag. Wij zullen er dan ook alles aan doen om binnen 24 uur op je reactie te reageren. Mocht jouw comment of post niet aan onze algemene richtlijnen voldoen, dan behoudt Allergan Aesthetics zich het recht voor om berichten te verwijderen. Het heeft zeker niet onze intentie, maar het kan voorkomen dat we je account blokkeren als je bovenstaande richtlijnen herhaaldelijk schendt.

NL-JUV-220037 | Feb 2022